Je li ovo početak velikog Milana? Stiglo veliko pojačanje!

FOTO:

La Repubblica nam danas donosi pravu bombu od transfera. Naime, prije nekoliko sati objavili su kako je Milan doveo mladog Deulofeua iz Evertona!

Radi se o 22-godišnjaku iz Španjolske koji je produkt poznate Barcine škole “La Masija”. Deulofeu, dijete Barcelone i kapetan mlade reprezentacije Španjolske, od juniorskih dana je bio predodređen za velike stvari. Mnogi su ga vidjeli u prvoj momčadi Barcelone, ali na kraju ipak nije došlo do toga. Zaputio se na avanturu u Englesku…

Sezonu 2013/14 proveo je u Evertonu na posudbi, a  sezonu poslije igrao je u Seville, također na pozajmici. Ipak, Everton je odlučio otkupiti njegov ugovor od Barcelone. Odšteta je bila 4.2 milijuna funti. Ove sezone i nije nešto zadovoljan jer većinu vremena provodio je na klupi. Zbog toga je odlučio promijeniti sredinu, a zainteresiranih je itekako bilo. Tražili su ga Marseille, Deportivo i Milan.

Španjolac se odlučio za veliki Milan. Deulofeu će biti izvrstan dodatak za krilne pozicije u klubu. Milan danas nema neka zvučna imena, ali ima puno mladih igrača koji se žele dokazati u klubu. Gerard se gotovo pa savršeno nalazi u tom opisu.

Navijači su itekako nestrpljivi nakon osvajanja Superkupa protiv Juventusa. Očekuje se još nekoliko zvučnih imena, jer klub poput Milana sigurno nedostaje šarmu koji ima Liga prvaka…

Komentari

komentara

« Povratak