LIGA PRVAKA JE OPET S NAMA: Evo gdje možete gledati utakmice!

FOTO:

Danas počinje 66. izdanje Lige prvaka, odnosno 29. otkad je natjecanje preimenovano u Ligu prvaka.

Bayern Munchen je branitelj naslova, a finale ove sezone će se igrati 29. svibnja 2021. godine u Istanbulu. Najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka su Manchester City, Bayern Munchen, Liverpool i PSG. Tu su još Juventus, Barcelona te Real i Atletico Madrid.

U ovoj sezoni grupne faze nalazi se 15 Hrvata: Tu je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u Realu, a osim njega gledat ćemo i Ivana Rakitića (Sevilla), Dejana Lovrena (Zenit), Matea Kovačića (Chelsea), Ivana Perišića (Inter), Marcela Brozovića (Inter), Vedrana Ćorluku (Lokomotiv), Šimu Vrsaljka (Atletico Madrid), Ivu Grbića (Atletico Madrid), Maria Pašalića (Atalanta), Duju Ćaletu-Cara (Marseille), Dominika Kotarskog (Ajax), Roka Baturinu (Ferencvaroš), Luku Sučića (RB Salzburg) te Mateja Mitrovića (Club Brugge).

Večeras je na rasporedu osam utakmica iz skupina E, F, G i H, prve večeri sastaju se PSG i Manchester United, tu je i pregršt ostalih zanimljivih utakmica, a u srijedu slijedi spektakl – Bayern protiv Atletico Madrida na Allianz Areni. Sve utakmice možete gledati u programu PlanetSporta, a HTV će na svome drugom programu prenositi veliki okršaj iz Münchena.

Komentari

komentara

« Povratak