LIJEPE VIJESTI: Treneru Varaždina se povukao rak pluća! Najavio veliki povratak…

FOTO:

48-godišnji Mario Kovačević šokirao je hrvatsku nogometnu javnost prije pet mjeseci kada je obznanio kako boluje od raka pluća.

Zbog toga se morao povući s pozicije glavnog trenera u prvoligašu Varaždinu kako bi se posvetio liječenju i oporavku. Na klupi ga je zamijenio sportski direktor Nikola Šafarić, ali samo privremeno jer je Kovačević najavio povratak.

“Prije dva dana sam bio na kontroli, doktori su rekli da je sve dobro, ide onako kako treba. Karcinom se povukao, čak je iznenađujuće dobro, makar sam ja vjerovao da će biti tako od prvog dana. Od svega je bilo najvažnije da sam došao na vrijeme, da smo otkrili na vrijeme. Doktori su odradili svoje vrhunski, a zadnje snimke su pokazale da sam čist, kako bi se reklo”, rekao je Kovačević za Dnevnik Nove TV pa dodao:

“Znao sam što je karcinom pluća kad su mi ga dijagnosticirali, samo sam jednom otvorio i nisam više htio čitati. Onda sam opet pomislio, dobro, djeca su već velika, ali nisam htio negativno razmišljati. Znao sam da će biti dobro.”

Varaždin inače solidno gura u prvenstvu pa su tako trenutno na sedmom mjestu sa 30 bodova.

Komentari

komentara

« Povratak