LIVAJE NEMA GOTOVO MJESEC DANA: Pomoćni trener Hajduka otkrio kakvo je stanje!

FOTO:

Najbolji igrač Hajduka, Marko Livaja, očito se ozbiljnije ozlijedio u susretu protiv Dinama 30. ožujka na Poljudu. Bila je to prvenstvena utakmica, a nakon toga Livaju nismo vidjeli u akciji.

Kapetan Hajduka i njegov najbolji igrač Marko Livaja uhvatio se za koljeno u 54. minuti utakmice s Dinamom tog 30. ožujka u 28. kolu SHNL-a. Minutu kasnije u bolovima je izašao iz igre te u iduće tri utakmice s Rijekom, Osijekom i Slavenom nije nastupio. Pomoćni trener Hajduka i njegov nekadašnji kapetan Goran Milović u izjavi za Hajduk Digital TV objasnio je u kakvom je Livaja stanju.

Na pitanje kakvo je zdravstveno stanje igrača, Milović je odgovorio: “Trebalo nam je malo više oporavka nakon dugog puta iz Koprivnice. Danas ćemo trenirati na širem terenu kako bismo pohvatali dimenzije terena, da se igrači rastrče i dobiju dojam utakmice.

Zdravstveni bilten se pomalo poboljšava. Danas bi se treningu trebao priključiti Marko Livaja, polako ćemo ga vraćati u trenažni proces, ne želimo ništa riskirati. Nadam se da će do utakmice zdravstveni bilten biti još i bolji.”

Livaja je ove sezone u svim natjecanjima upisao 30 nastupa za Hajduk, u kojima je postigao 12 i asistirao za četiri pogotka. Ugovor sa splitskim klubom vrijedi mu do 2027. godine.

Komentari

komentara

« Povratak