LIVAKOVIĆ ODLAZI IZ TURSKE? Trener Fenerbahčea otkrio kroz kakav pakao je prolazio hrvatski vratar!

FOTO:

Turska ne prestaje pričati o velikom kaosu koji se dogodio nakon utakmice između Trabzonspora i Fenerbahčea. Nažalost, u centru tog ludila bio je i prvi hrvatski vratar, Dominik Livaković, koji brani za Fenerbahče.

Navijači Trabzonspora uletjeli su na teren jer su igrači Fenerbahčea proslavili veliku pobjedu 2:3. S više su strana utrčali u teren i napali suparničke nogometaše, pri čemu je jedan od huligana šakom u glavu udario Livakovića.

Fenerbahče je navodno razmišljao o napuštanju turske Superlige, u kojoj se nalazi na drugom mjestu sa 79 bodova te s Galatasarayom vodi borbu za titulu. U međuvremenu se oglasio i trener Fenera Ismail Kartal (62).

“Livaković je znao da je pogriješio kod gola, potrčao je prema meni i stidljivo me zagrlio. Bio bi slomljen da smo izgubili. Tresao se od bijesa, bio je uplakan, pa sam i ja njega zagrlio. Kao da mi je htio reći: ‘Sram me, ali pobijedili smo.’ Kada sam krenuo prema centru, susreo sam trenera Trabzonspora (Abdullah Avci, op. a.). Ponašao se kao gospodin, rekao je: ‘Čestitam na pobjedi. Biste li odveli igrače u svlačionicu?’

Rekao sam OK, okrenuo se i vidio igrače kako slave. U tom je trenutku maskirani lik uletio na teren. Počeo je kaos i rekao sam igračima da idemo unutra. Netko je napadao mog igrača, imao je nekakav veliki predmet. Da je moj igrač pritom ozlijeđen i da mu je završena karijera, tko bi bio kriv?” pitao se Kartal.

“Livaković je jako emotivan dečko, on je introvert. Trenutno je s hrvatskom reprezentacijom, razgovarat ćemo kada se vrati. Njegov otac i obitelj su na nogama u Hrvatskoj. Imamo 14 reprezentativaca, tko ima toliko? Unatoč tome, borimo se u Europi i turskom prvenstvu.

Unatoč ozljedama i nepravdi koju proživljavamo od početka sezone, nastavljamo svoj put. Igrači su uzrujani, ne odobravaju ovo što se dogodilo. Pitaju se zašto se drugi tako odnose prema nama. Puno toga čujem od svojih igrača o tome što se događa na terenu. Dan i noć radimo za uspjeh”, dodao je Kartal.

Osim toga, neki mediji prenijeli su kako Dominik Livaković ozbiljno razmatra odlazak iz Turske..

Komentari

komentara

« Povratak