LIVERPOOL NAPUSTILA DVOJICA IGRAČA: Klopp im poslao dirljivu poruku!

FOTO:

Iz Liverpoola je danas potvrđen odlazak dvojice igrača. Trener europskog prvaka poslao im je prekrasnu poruku.

Službeno potvrđeno

Iz Liverpoola je danas službeno potvrđeno kako klub napuštaju Alberto Moreno i Daniel Sturridge, kojima su istekli aktualni ugovori.

Moreno je u Liverpool stigao iz Seville, prije pet godina za 18 milijuna eura. Iako mu se predviđala svjetla budućnost u Engleskoj, nije se uspio nametnuti kod Jürgena Kloppa. Ove je sezone odigrao samo 344 minute u pet nastupa.

Sturridge je u Liverpool došao iz Chelsea prije šest godina, za 15 milijuna eura. Često je muku mučio s ozljedama, a ove sezone je odigrao 818 minuta u 27 nastupa.

Ovom prilikom, trener Klopp je igračima na odlasku poručio:

„Najvažnije riječi koje treba reći ovoj dvojici izvanrednih igrača je – hvala. Alberto je osoba čija se osobnost odražava na njegov cjelokupni život. Uvijek je pun energije i uvijek pozitivan. Sjajan je karakter koji se uvijek cijeli daje za momčad. Daniel je došao u klub kada smo se pokušavali vratiti i etablirati. Neki od golova koje je zabio za Liverpool bili su užasno važni. Obojica će nam jako nedostajati, a ne mogu se oprostiti od njih boljim riječima od ovih: ‘Dečki, odlazite kao europski prvaci!”

REAL IDE DALJE: Nakon Jovića, u Madrid doputovao još jedan igrač – vrijedan 50 milijuna eura!

TALIJANI PIŠU: Mandžukić odlazi, a samo je pitanje koju će od dvije ponuđene opcije odabrati!

Komentari

komentara

« Povratak