LIVERPOOL RUŠI REKORD: Engleski velikan za čak 150 milijuna eura dovodi top veznjaka!?

FOTO:

Engleski velikan Liverpool ove sezone potrošio je 172 milijuna eura na pojačanja (Szoboszlai, Mac Allister, Gravenberch i Endo), a ovog ljeta su spremni potrošiti čak 150 milijuna eura na samo jednog igrača.

Naime, španjolski list El Debate ovog tjedna lansirao je čak dva velika potencijalna transfera, a oba se odnose na Real Madrid. Prvo su objavili kako će na adresu ‘Kraljeva’ doletjeti nestvarna ponuda od čak 200 milijuna eura za Vinicusa Juniora. Prema njima to će poslati francuski prvak PSG. Odmah nakon toga stigla je nova transfer bomba.

El Debate pak tvrdi kako je Liverpool započeo operaciju dovođenja 25-godišnjeg urugvajskog veznjaka, Federica Valverdea: “Liverpool je spreman platiti 150 milijuna eura za Fedea Valverdea. Problem je, međutim, što igrač ne želi napustiti klub, a i Real ga želi zadržati”

Ipak, ponuda od 150 milijuna eura mogla bi promijeniti mišljenje Reala. Kraljevi će imati dosta troškova, a ovakva ponuda za 25-godišnjaka vjerojatno nikad više neće doći.

Valverde je veoma zahvalan igrač. Omiljen je i izuzetno cijenjen u klubu i vidjet ćemo hoće li Kraljevi na kraju ipak odbiti ponudu Liverpoola.

Komentari

komentara

« Povratak