LJETNI MERCATO: Gorica prodaje dva najbolja igrača i dovodi pojačanje iz Hajduka?!

FOTO:

Prometno bi moglo biti u trećeplasiranom klubu prvenstva, HNK Gorici. Popularni Taurusi su napravili vrlo dobru ekipu koja može pomrsiti račune svakom favoritu, nedavno su na svom terenu u pravoj poplavi svladali Osijek.

Ljetni prijelazni rok će donijeti mnoge upite i ponude za najvažnije igrače Gorice, nedavno se pojavila vijest kako je Genoa zainteresirana za Kristijana Lovrića. Isto tako, mladi reprezentativac Krešimir Krizmanić je dospio na radar nekolicine stranih klubova.

“Prijelazni rok počinje 1. srpnja. Do tada su sve opcije otvorene. Za Lovrića imamo jako puno upita iz mnogih europskih zemalja. Sa svima razgovaramo i ne želimo favorizirati niti jednu opciju.” – rekao je čelnik kluba Nenad Črnko za portal Germanijak, te dodao kako je moguće da Lovrić prvo odradi Euro pa onda bude transferiran.

Postoji velika mogućnost da će biti još prodaje jer turski mediji pišu kako će Goztepe otkupiti ugovor Cherifa Ndiayea, bugarski prvak Ludogorets bi istu stvar mogao napraviti po pitanju vratara Kristijana Kahline. Predsjednik Gorice rado želi vidjeti u svojim redovima U-21 reprezentativca Hajduka, Darka Nejašmića.

“Nejašmić je nama sigurno interesantan igrač, tu nema nikakvog skrivanja. Sigurno bismo s njim napravili iskorak i vjerujemo da bi se dobro uklopio u igru Gorice. No, znamo kakav je status igrača u Hajduku i nisam siguran koliko je u ovom trenutku realno da dođe kod nas. No, ako ne napravi inozemni transfer, bilo bi idealno da pronađemo zajednički jezik s igračem i Hajdukom te da na ljeto dođe u Goricu.” – poručio je Črnko.

Komentari

komentara

« Povratak