LOKOMOTIVA SREDILA VELIKO POJAČANJE: Evo tko se vraća u HNL!

FOTO:

Lokomotiva Zagreb ima jako loše otvaranje sezone. U prvih 11 utakmica osvojili su svega devet bodova, a gori od njih samo su Gorica i Rijeka koji imaju tri boda manje.

‘Lokosi’ su zbog toga u potrazi za pojačanjima kako bi se pokušali vratiti barem na sredinu tablice pa je tako danas stigla misteriozna objava. Naime, oko podne je ovaj hrvatski prvoligaš bacio objavu kako će sutra biti predstavljen novi igrač. Uz objavu je stavljen opis:

“Povratak na Kajzericu nakon 15 godina”. Većina fanova odmah je posumnjala kako će Lokomotiva dovesti nekog tko će joj pomoći u borbi za ostanak. S obzirom na igrače koji su napustili klub točno tad, vrlo vjerojatno se radi o Ivanu Tomečaku. Argument više u korist takvim glasinama je da trenutno nema klub pa može potpisati s Lokomotivom iako je završio prijelazni rok.

Špekulacija o njegovom povratku traje već neko vrijeme, a spomenuo ga je i prvi čovjek kluba Božidar Šikić u nedavnom intervjuu. Tomečak je karijeru počeo u Dinamu, ali je tamo dobivao jako malo prilika. Navijači su smatrali da je to zbog toga što nije potpisao ugovor sa Zdravkom Mamićem.

Nakon toga je otišao u Rijeku u kojoj je postao legenda i osvojio prvenstvo. Igrao je i za Dnipro, saudijski Al-Nassr, Mechelen i Club Brugge. Iz Rijeke je zimus otišao na posudbu u ciparski Pafos, a kad se vratio, istekao mu je ugovor s klubom s Kvarnera.

Komentari

komentara

« Povratak