LOŠ GUBITNIK: Ronaldo nakon poraza udario autističnog dječaka po ruci i razbio mu mobitel

FOTO:

Cristiano Ronaldo našao se u središtu skandala nakon jučerašnjeg poraza Manchester Uniteda od Evertona u Premiershipu, a sve zbog onoga što je napravio kada je s terena odlazio prema svlačionici.

Jedan dječak snimao je sve igrače Uniteda dok su prolazili prema svlačionici, baš kao i mnogi navijači oko njega, a onda ga je Ronaldo šokirao potezom.

Portugalski nogometaš, očito bijesan zbog poraza, ugledao je mobitel te udario dječaka po ruci kojom ga je držao. Mobitel je pao na pod i razbio se, a dječak je ostao s modricom i desecima šokiranih navijača oko sebe. Vrlo brzo nakon utakmice saznala se priča koja stoji iz dječakova snimanja igrača Uniteda, a s njom i razmjeri skandala u koji se Ronaldo uvalio.

Dječakova majka dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu, a to je uključivalo i povratak igrača Uniteda u svlačionicu.

“Na kraju utakmice su igrači Manchester Uniteda krenuli u svlačionice. Mi smo imali karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel da i to snimi. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao”, rekla je majka pa dodala:

“Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodi.”

Ronaldo se nakon utakmice javio na Instagramu i uputio ispriku Jacobu te ga pozvao da o njegovom trošku dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu, a policija u Liverpoolu potvrdila je da je pokrenula istragu u koordinaciji s Unitedom i Evertonom vezanu za ovaj Ronaldov potez.

KAKAV ŠOK: HRVATSKI PROTIVNIK NA SVJETSKOM PRVENSTVU OSTAJE BEZ IZBORNIKA!?

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak