LOŠE VIJESTI: Gledatelji do daljnjega nemogu na utakmice HNL-a, Dinamo i Rijeka EL igraju pred praznim tribinama kao i reprezentacija!

FOTO:

Ponovno se zatvaraju tribine na hrvatskim prvoligaškim stadionima. Loša epidemiološka situacija nagnala je Civilni stožer da donese takvu odluku, 18. rujna su dopustili povratak publike uz određena ograničenja kao što je popunjenost samo 30 posto kapaciteta stadiona.

“Pripremili smo odluku koja bi stupila na snagu sutra od 0:00. Time se uvode nužne epidemiološke mjere – zabrana okupljanja. Donosimo odredbu kojom se propisuje stroga mjera fizičkog distanciranja, 2 metra u zatvorenim i 1,5 metar u zatvorenom. Zabranjuje se održavanje svih okupljanja s više od 50 ljudi. Sportska natjecanja mogu se održavati samo bez gledatelja” – potvrdio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

To znači da će naši predstavnici u Europskoj ligi, Dinamo i Rijeka, svoje domaće oglede igrati pred praznim gledalištem, kako stvari stoje do daljnjega. Isto tako, hrvatska nogometna reprezentacija u okršaju protiv Portugala 17. studenog na Poljudu biti bez podrške navijača.

Današnja utakmica Šibenika i Dinama na Šubićevcu od 15 sati biti će zadnja uz prisustvo gledatelja.

Komentari

komentara

« Povratak