LOŠE VIJESTI ZA DINAMO: Olmov otac otkrio da Dani želi otići iz Dinama! Otkrio s kojim velikanom se sastao…

FOTO: Boris Kovačev / CROPIX

Transfer Danija Olma iz Dinama bio je glavna tema nakon završetka Europskog juniorskog prvenstva na kojem je njegova Španjolska osvojila prvo mjesto, a on bio njezin najbolji strijelac.

No, početkom nove sezone priče o Olmovu odlasku polako se stišavaju, iako se do kraja prijelaznog roka može još puno toga promijeniti. Dinamo jako želi zadržati svojeg najboljeg igrača pa mu je ponudio novi, petogodišnji ugovor, navodno vrijedan i do deset milijuna eura, ali ga mladi Španjolac još ne želi potpisati. Njegova najveća želja je ipak otići iz Dinama ovog ljeta, što je u intervjuu za Calciomercato potvrdio njegov otac Miguel. Interjvu je prenio index.hr.

“I za Dinamo i za Danija bi najbolje bilo da on ovog ljeta ode iz Zagreba. U klubu znaju da je njegova najveća želja da napravi transfer, a mislim da je ovo pravi trenutak i za Dinamo koji bi mogao jako dobro zaraditi”, rekao je Miguel.

Jedan od najzainteresiranijih klubova bio je Milan, a u vezu s Olmom dovodili su se i brojni drugi veliki klubovi.

“Sastao sam se s Leonardom dok je bio sportski direktor Milana. No, kad je on otišao iz kluba, interes je pomalo nestao. Ne znam je li to konačno ‘ne’, ali pretpostavljam da se nisu uspjeli dogovoriti s Dinamom koji traži četrdeset milijuna eura. Sastali smo se s još jednim velikim klubom. Želim da igra u nekom klubu koji je bio projekt kao što je bio Dinamo. Ne bi mu bilo pametno da ode u Real ili Barcelonu, ako se oni jave, jer mu ne jamče minutažu. To nema smisla”, dodao je Olmov otac.

TO JE TREBAO BITI PRAVI TRANSFER: SPORTSKI DIREKTOR BAYERA OTKRIO ZAŠTO SU ODUSTALI OD OLMA!

MA JE LI OVO MOGUĆE? Nećete vjerovati tko će prenositi prvu utakmicu Dinamo – Rosenborg!

Komentari

komentara

« Povratak