LOVA DO KROVA: Evo koliko biste dobili da ste se kladili na Saudijsku Arabiju

FOTO:

Saudijska Arabija kreirala je danas jednu od najvećih senzacija u povijesti Svjetskih prvenstava svladavši Argentinu 2:1, i to nakon preokreta.

Povela je Argentina golom Lionela Messija (10-11m), no početkom drugog poluvremena su Saleh Al-Shehri (48) i Salem Al-Dawsari (53) kreirali preokret. Saudijskoj Arabiji ovo šesti nastup na svjetskim prvenstvima i četvrta pobjeda, ali daleko najveća u povijesti. Dosada su pobjeđivali Maroko, Belgiju (obje 1994. u SAD-u) te Egipat (2018. u Rusiji).

A osim Saudijske Arabije, još je mogao profitirati recimo hrabri kladioničar. Kladionice su nudile tečaj svega 1.20 na Messija i društvo dok je velikih 25 (negdje čak i više) kvota bila na Saudijsku Arabiju.

Dakle, ako je netko uplatio, recimo, 100 kuna na pobjedu Saudijske Arabije, dobio bi 2147 kuna nakon odbitka poreza i manipulativnih troškova.

Argentinu, kao i Saudijsku Arabiju, čekaju još dvije utakmice. Igrat će protiv Poljske i Meksika, koji međusobnu utakmicu igraju od 17 sati. Saudijska Arabija trenutno je prva u skupini, a Argentina je zasad zadnja.

Komentari

komentara

« Povratak