LOVA DO KROVA: Otkriveno je koliku će otpremninu Halilhodžić dobiti zbog otkaza u Maroku

FOTO:

BiH stručnjak Vahid Halilhodžić jučer je i službeno dobio otkaz u Maroku gdje je točno tri godine radio kao izbornik seniorske reprezentacije.

Vijest o raskidu suradnje s bivšim trenerom Dinama objavio je jučer Nogometni savez Maroka. Ovo je treći put u karijeri da je Halilhodžić uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu dobio otkaz, a ranije mu se to dogodilo s Obalom Bjelokosti 2010. godine te s Japanom 2018. godine.

Halilhodžić je vodio Maroko u 30 utakmica i upisao 20 pobjeda uz samo tri poraza. Ostavlja reprezentaciju na 22. mjestu FIFA-ine ljestvice. Maroko će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom. Novi izbornik reprezentacije bit će Walid Regragui, a on će potpisati ugovor do 2025. godine.

Dugo se spekuliralo o tome pod koji će se uvjetima razići Maroko i Halilhodžić, a danas su marokanski mediji objavili kako je bosanskohercegovački stručnjak smijenjen te da će mu na ime te odluke biti isplaćena otpremnina od čak tri milijuna eura. Navodno je Halilhodžić u Maroku primao 85 tisuća eura mjesečne plaće.

Komentari

komentara

« Povratak