Lovac i natjecateljica nisu znali odgovor na pitanje o hrvatskom nogometašu, a vi?

FOTO:

Mladen Vukorepa pošteno se oznojio kako bi uhvatio dvoje natjecatelja koji su danas ušli u završnu Potjeru, no na kraju ipak ih je uspio uhvatiti, prenosi index.hr.

Boris i Marija u završnu potjeru prenijeli su 38.500 kuna i bili su nadomak pobjede kad su lovca 12 sekundi prije kraja vratili korak unatrag. No lovac je za samo osam sekundi uspio odgovoriti na još dva pitanja te je uhvatio ekipu četiri sekunde prije kraja.

“Već sam mislio da će mi Marija morati neki recept prepisati”, našalio se Mladen. “Zbog stresa”, dodao je vidno oznojen te istaknuo kako je ovakav kraj emisije barem zanimljiv za gledatelje.

No na jedno nogometno pitanje u večerašnjoj Potjeri točan odgovor nisu dali ni lovac ni natjecateljica, 27-godišnja magistrica farmacije koja je debitirala u kvizu. Pitanje je bilo koga su roditelji ispisali iz škole u drugom srednje, a među ponuđenim odgovorima našla su se trojica proslavljenih nogometaša. Biste li znali odgovor?

Koga su roditelji u drugom razredu srednje škole ispisali iz škole? A) Marcela Brozovića. B) Marija Mandžukića. C) Matea Kovačića

 

Komentari

komentara

« Povratak