LUDI ZAVRŠETAK: Evo tko zajedno sa Hrvatskom otišao na EURO!

FOTO:

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo danas su i službeno završile. Hrvatska je danas bila slobodna, a posao smo uspješno odradili prije tri dana kada smo na Rujevici svladali Slovačku 3:1 i tako sa stilom otišli na EURO.

No, danas smo saznali tko će uz Hrvatsku otići na EURO iz skupine E. To će biti reprezentacija Walesa predvođena Garethom Baleom i Aaronom Ramseyom. Oni su danas na domaćem travnjaku srušili Mađarsku 2:0 i tako ih sa stilom pretekli na tablici.

Mnogo tuge će biti u taboru Slovačke. Naime, oni su kod kuće s 2:0 svladali Azerbajdžan. Slovaci su se nadali kako će Wales i Mađarska odigrati neriješeni rezultat, a u tom slučaju Slovačka bi završila na drugom mjestu.

Sada je poznato 20 reprezentacija koje će igrati na EURU, a to su: HRVATSKA, Belgija, Italija, Rusija, Poljska, Ukrajina, Španjolska, Francuska, Turska, Engleska, Češka Republika, Finska, Švedska, Austrija, Nizozemska, Njemačka, Portugal, Švicarska, Danska i Wales. Preostale četiri reprezentacije saznat ćemo tek nakon Play-offa koji će se odigrati krajem ožujka iduće godine.

Ždrijeb će se održati 30. studenog u glavnom gradu Rumunjske, Bukureštu.

BJELICA: OPRAŠTAMO SE USKORO OD OLMA, IMAMO TOLIKO PONUDA…

PUKLA LJUBAV? Cristiano Ronaldo nakon svađe s trenerom napušta klub i vraća se u svoj bivši klub?

BJELICA: OPRAŠTAMO SE USKORO OD OLMA, IMAMO TOLIKO PONUDA…

KAKVO ULIZIVANJE: Hazard otkrio tko je za njega najbolji napadač svijeta

BAHATI REAL: KRALJEVSKI KLUB ZABRANIO MODRIĆU IGRANJE ZA REPREZENTACIJU!

GOTOVO: Barcelona je danas službeno otpisala Rakitića. Izabrao je klub u koji želi otići

Komentari

komentara

« Povratak