LUDNICA: Icardi u žestokoj svađi sa navijačima Intera, ali i mafijom…

“Želiš li da mu slomimo noge i da više nikad ne može igrati nogomet”, ponuda je mafije Lopezu…

Autobiografija napadača Intera Maura Icardija koja je prošlog tjedna ugledala svjetlo dana podigla je veliku prašinu u Italiju, a reagirali su i najžešči navijači nerazzurra koji su Argentincu poručili da je gotov i to zbog dijela knjige u kojem govori o njima.

“Icardi, što se nas tiče, ti si gotov! Čemu tako bijedna knjiga? Mi smo užasnuti, knjiga je smiješna, a u incidentu vezanom za nas pišu samo laži. Tražimo samo iskrenost i zalaganje na terenu, a on nas opisuje kao likove koji gravitiraju oko kluba i prijete te traže tko zna što”, ističu pripadnici Curva Norda pa dodaju:

“Takav pojedinac ne zaslužuje kapetansku traku.”

“Ja sam spreman suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovest ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti tamo, a onda ćemo vidjeti”, sporan je dioiz Icardijeve knjige.

“On izmišlja incident koji se nikad nije dogodio. Završili smo s njim. Treba ti uzeti vrpcu! Da, to ono što tražimo”, poručili su navijači za kraj.

A nakon što su u knjizi procurili i detalji kako je Icardi preoteo današnju suprugu Wandu Naru od tadašnjeg najboljeg prijatelja Maxija Lopeza, Lopezu se na raspolaganje stavila sicilijanska mafija.

Arsenal i Chelsea već su spremni poslati ponudu za kontroverznog napadača. Ljetos ih je odbio, ali sada…

Komentari

komentara

« Povratak