LUDNICA U ITALIJI: Trećeligaš izgubio 20:0, a evo što se zaista dogodilo!

FOTO:

Talijanski trećeligaši Cuneo i Pro Piacenza danas su postali predmet sprdnje na društvenim mrežama. Naravno, zbog vrlo neobičnog rezultata…

Sve bude jasnije kad vidimo da se Pro Piacenza nalazi na posljednjem mjestu sa samo osam osvojenih bodova. Oni su se očito već pomirili s tim da lete u četvrtu ligu te im spasa nema.

Problem je bio što posljednja ekipa treće lige nije imala igrača! Kao što slika ispod pokazuje, na zagrijavanju se nalazilo samo sedam igrača, a kasnije im se pridružio još jedan igrač. Radi se o mladićima koji imaju 17 i 18 godina.

Domaćin je već u prvom poluvremenu zabio 16 golova, pa se može reći kako su u drugom dijelu imali milosti za nesretne goste s obzirom da su im zabili još samo četiri gola do kraja utakmice.

Poznati reporter za talijanski nogomet, James Horncastle, kratko je putem twittera objasnio situaciju u nesretnom klubu: “Pro Piacenza ima golemih financijskih problema. Već su predali 4 utakmice i ukoliko to naprave još jednom onda će ih izbaciti iz lige. Zato su morali staviti klince na teren. Mora da je to bilo jedno jako neugodno iskustvo za njih…”.

Komentari

komentara

« Povratak