LUDNICA U NAPULJU: Iz Napolija oštro reagirali na komentar o kupnji Hajduka!

FOTO:

Ovaj tjedan pojavila se zanimljiva vijest, i to baš iz Splita. Naime, prvi čovjek velikog talijanskog nogometnog kluba Napolija, Aurelio De Laurentiis izrazio je veliku želju da kupi Hajduk Split rekavši kako zna da postoji velika prepreka u tome. No, sada ga je odlučio malo podbosti i jedan poznati čovjek…

ŽELIM HAJDUK, ALI…

Podsjetimo, u Splitu se proteklih dana održavala skupština ECA-e gdje su se okupili mnogi poznati ljudi iz nogometnog svijeta. Mnoge je iznenadio upravo predsjednik Napolija, De Laurentiis, ponudivši čak i potencijalnu senzaciju:

“Volio bi da mi omogućite kupiti Hajduk! Nedavno sam preuzeo Bari, Sindaco di Bari, Antonio Decaro prihvatio je moju ponudu. Međutim, to ne znači da nisam zainteresiran i za Hajduk. Treba vidjeti može li se… Eduardo Reja mi je rekao kako je klub u rukama navijača, kako oni ne žele ni pod koju cijenu da Hajduk ide u privatno vlasništvo. Onda nema koristi…”

Provjerite još ————–)  ZABAVLJA SE U ITALIJI: RONALDO SE ODLUČIO NAŠALITI SA NOVINARIMA, ONI NISU NIŠTA SHVATILI!

Poznati Talijan tako je dao do znanja kako je zainteresirani za Hajduk, ali ne želi pričati s navijačima već s nekim iz grada. A ovaj interes jako je odjeknuo u samom Napulju.

Prvi se na ovaj interes oglasio gradonačelnik Napulja koji je dobro bocnuo predsjednika Napolija: “Bilo bi puno bolje da kupi nekoliko novih igrača za Napoli!”, oštro je rekao Luigi De Magistris, aludirajući na slab prijelazni rok talijanskog kluba.

Nije tajna da glavni čovjek Napolija nije u dobrim odnosima s gradskim vlastima. Nedavno ih je posebno razočarao s izjavom kako će Napoli utakmice Lige prvaka igrati u Bariju umjesto na San Paoliju koji izgleda kao WC.

STOTI NASTUP MU NEĆE OSTATI U LIJEPOM SJEĆANJU: RAKITIĆ OTKRIO TKO GA JE NAJVIŠE RAZOČARAO U UTAKMICI PROTIV ŠPANJOLSKE!

Mandžukićev agent otkriva kako je Allegri utjecao na Mariove sjajne igre u Rusiji!

Komentari

komentara

« Povratak