LUDNICA U SKUPINI S KOJOM SE KRIŽAMO: Evo na koga Hrvatska trenutno ide!

FOTO:

Španjolska i Njemačka odigrali su 1:1 u drugom kolu skupine E Svjetskog prvenstva u Kataru. U prvom poluvremenu nije bilo golova, dok su u nastavku zabili Alvaro Morata i Niclas Fullkrug.

Nijemci su nakon poraza od Japana osvojili prvi bod. S obzirom na to da Španjolska ima četiri, a Japan i Kostarika po tri boda, ususret zadnjim utakmicama svi mogu proći u nokaut-fazu.

Daleko najveće izglede ima Španjolska koja bi i s porazom u zadnjem kolu prošla dalje pod uvjetom da Kostarika ne pobijedi Njemačku ili pod uvjetom da Njemačka ne nadoknadi ogromnu prednost Španjolaca u gol razlici. Španjolci su, jasno, ujedno i najveći favoriti za osvajanje skupine. Nijemci su jedini koji ne mogu proći dalje remijem u zadnjem kolu.

Nijemci, jedni od favorita turnira, bili su na rubu ponora. Ipak, pobjeda u zadnjem kolu će ih sigurno odvesti dalje, a isto vrijedi za Kostariku i Japan. Ovo je vrlo važna skupina i za Hrvatsku s obzirom na to da se ove dvije skupine križaju u osmini finala.

Prema trenutnom plasmanu, Hrvatska bi kao prvoplasirana momčad svoje skupine igrala protiv Japana, prenose domaći mediji.

Komentari

komentara

« Povratak