LUIS ENRIQUE NE VOLI MBAPPEA: Pogledajte što je trener PSG-a sinoć napravio Mbappeu!

FOTO:

PSG nastavlja ploviti prema novom naslovu prvaka Francuske. Parižani su sinoć u gostima svladali Olympique Marseille 0:2.

Kapetan francuskog prvaka, Kylian Mbappé, Le Classique ipak neće pamtiti po dobrome, a za to se pobrinuo njegov trener Luis Enrique. Naime, Enrique, bivši izbornik Španjolske i trener koji je osvojio Ligu prvaka s Barcelonom 2015. godine, zamijenio je Mbappéa u 64. minuti utakmice, a Francuz nije bio oduševljen tim potezom.

Najprije nije mogao vjerovati kako je četvrti sudac pokazao kako mora izaći iz igre, a zatim je odšetao s terena, a pritom je u nevjerici kimao glavom. To je, ipak, nova realnost za Mbappéa nakon što je u veljači, prema navodima Fabrizija Romana, obavijestio PSG kako odlazi iz kluba na kraju sezone.

Mbappé je po dolasku na klupu dao ‘petice’ skoro svima koji su tamo sjedili, ali onda je otišao ravno prema svlačionici. Enrique je nakon utakmice žestoko branio svoju odluku.

– Svaki se tjedan pušta ista glazba. To je tako dosadno. Ja sam trener, ja sam taj koji svakog dana i svakog tjedna donosi odluke i to ću činiti do mojeg zadnjeg dana u Parizu. Uvijek tražim najbolje rješenje za moju momčad i vjerujem da sam u pravu – rekao je Enrique.

Komentari

komentara

« Povratak