Luka Modrić: Ništa me ne boli, osjećam se odlično!

FOTO: Real Madrid

Napokon! To je riječ koju smo jučer često mogli čuti na Santiag Bernabeuu. Vratio se Luka Modrić…

“Osjećam se odlično, ništa me ne boli, mogu saviti koljeno do kraja i mislim da nemam što dalje čekati. Treniram maksimalno dva tjedna i ako me Zidane bude pitalo jesam li spreman, odgovorit ću potvrdno”, bile su riječi našeg veznjaka prije tjedan dana. Jučer je na svom stadionu Modrić dočekan kako i dolikuje najvećem ljubimcu navijača. Prije utakmice su ga oduševljeno pozdravili na zagrijavanju, a onda kada je ulazio, uz snažan pljesak Kovačiću na izlasku, Modrića su dočekali uobičajene ovacije. Cijeli stadio ne grmio: LUKA, LUKA, MODRIĆ, MODRIĆ! To je samo dokaz koliko je cijenjen u jednom od najvećih klubova na svijetu.

Za Sportske novosti još je dodao: “Osjećam se sretan. Lijepo se opet naći na terenu, igrati, čuti podršku s tribina. Pogotovo sam zadovoljan što nemam ama baš nikakvih teškoća s nogom. Koljeno je stabilno, čvrsto, sve mi djeluje kao i prije ozljede”.

Real Madrid je osvojio tri nova boda, a u ovom kolu kiksao je jedino Atletico Madrid koji očito ne može pronaći pravu formu i nailaze na puno teškoća u igri. Ne sumnjamo da će Simeone ubrzo pronaći pravi put, ali trenutno su u glavnoj utrci samo Real i Barcelona. Messi i društvo jučer su napravili preokret na teškom gostovanju u Sevilli. Gubili su 0-1, a onda golovima Messija i Suareza došli do velika tri boda.

“Jako sam zadovoljan zbog njega. Vidi se da nam je nedostajao. Nije imao nikakvih smetnji. Bio je odličan, jako je dobro što se vratio. Kada je on na terenu ne znam je li izgubio i jednu loptu. Ono što radi je dobro i naš je ključni igrač”, bile su riječi legendarnog Zidanea, koji je oduševljen našim nogometašem. A kako i ne bi kada je Luka danas sigurno i najbolji veznjak na svijetu. U to danas uopće više ne sumnjamo…

Komentari

komentara

« Povratak