LUKA, NEMOJ NAS ZEZATI: Modrić otkrio što će napraviti ako Hrvatska osvoji zlato!

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Za kapetana hrvatske reprezentacije, Luku Modrića, ovo je već osmo veliko natjecanje. Nastupio je na tri SP-a (2018, 2014, 2006) i četiri EP-a (2020, 2016, 2013, 2008).

Modrić je do sada u hrvatskom dresu upisao 155 nastupa, od toga čak 12 na svjetskim prvenstvima. Zanimljivo, Luka je igrao kod šestorice hrvatskih izbornika, Zlatka Kranjčara, Slaven Bilića, Igora Štimca, Nike Kovača, Ante Čačića, te od listopada 2017. kod Zlatka Dalića.

“Ovdje sam kako bi uživao u još jednom velikom natjecanju u hrvatskom dresu, to mi je jedino na umu. Moramo biti zajedno kao što smo bili u zadnjim utakmicama i onda možemo očekivati dosta pozitivnih stvari na ovom prvenstvu. Međutim, moramo ići utakmicu po utakmicu, vjerujem kako ćemo sutra biti na pravoj razini.”

Modrić je naglasio kako se osjeća dobro, što je i pokazao svojim igrama u dresu “Vatrenih” i Real Madrida. “Osjećam se dobro, postoji pozitivna trema. Sretan sam što predvodim Hrvatsku na svom četvrtom Svjetskom prvenstvu. Svi smo spremni i željni,” kazao je osvrnuvši se na termin ovog turnira.

“Teško je reći je li ovaj termin bolji ili lošiji. Možda je plus što smo svi u punoj snazi u sredini sezone, a ne na kraju kad dosta igrača može biti umorno. Vidjet ćemo sutra kada krene.”

Prije nekoliko dana Portugalac Cristiano Ronaldo je kazao kako će se umiroviti ako Portugal osvojio svjetski naslov. Luka je sa smiješkom naglasio kako je i on spreman to učiniti. “Daj Bože da se to dogodi. Ako to trebam napraviti, potpisujem odmah da se umirovim.”

Komentari

komentara

« Povratak