LUKAKU ZAISTA NEMA SREĆE: Jučer mu je poništen treći gol na Euru!

FOTO:

Belgija je jučer napokon došla do prve pobjede na Europskom prvenstvu. Bili su bolji 2:0 od Rumunjske, a zabijali su Tielemans i De Bruyne.

Ali opet se priča o belgijskom napadaču Romelu Lukakuu. Naime, ovaj 31-godišnjak vjerojatno je najnesretniji igrač na cijelom Europskom prvenstvu. Muči se s realizacijom prilika. Do sada je na Euru pet udaraca u okvir gola što je više od bilo kojeg drugog igrača, a nije uspio zabiti niti jedan pogodak. Također, predvodi Euro po broju propuštenih velikih prilika – njih čak četiri u dvije utakmice.

Posebno je nevjerojatno da je Lukaku na Euru zabio već tri gola, čime bi bio najbolji strijelac natjecanja, ali sva tri su mu poništena uz pomoć korištenja VAR tehnologije. U prvom kolu protiv Slovačke je prvo zabio u 56. minuti, ali mu je gol poništen zbog zaleđa. Potom je opet zabio u 86. minuti, ali mu je taj gol poništen zbog igranja rukom njegovog suigrača.

Sinoć je protiv Rumunjske Lukaku zabio u 63. minuti nakon sjajnog dodavanja De Bruynea, ali mu je gol ponovno poništen zbog milimetarskog zaleđa koje možete vidjeti na screenshotu. Svi golovi su mu ispravno poništeni, ali kod svakog se radilo o minimalnom zaleđu ili minimalnom dodiru ruke s loptom što je utvrđeno tek korištenjem tehnologije. Lukaku stvarno nema sreće.

Komentari

komentara

« Povratak