LUKAVI TALIJANI: Evo kako Juventus ‘pušta’ Pjacu u Dinamo!

FOTO:

Već nekoliko dana slušamo priču o velikom povratku Marka Pjace u zagrebački Dinamo. Podsjetimo, Pjaca je upravo iz Dinama otišao u veliki Juventus za golemih 23 milijuna eura, ali ovaj supertalent imao je velike pehove s ozljedama.

Prava kalvarija krenula je početkom 2017. godine kada se Pjaca teško ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Estonije u Tallinu. Marko je nakon toga imao neuspješne epizode na posudbama u njemačkom Schalkeu i Fiorentini, a sada se nalazi u redovima Juventusa. No, tamo će teško dobiti pravu priliku koju itekako zaslužuje.

I tako se zakotrljala priča o povratku u Maksimir jer Pjaca će sigurno otići na novu posudbu tijekom zimskog prijelaznog roka, a pravo pitanje je koja će to biti destinacija. U prvi plan je tako došao Dinamo, ali zainteresirani su i neki talijanski klubovi. Izvještaji iz Italije govore kako Juve nema ništa protiv Pjacinog povratka u Zagreb, ali postoji sada jedan problem.

Naime, lukava ‘Stara dama’ dobro je zavirila nos u Dinamovo dvorište jer Talijani pišu kako Juventus želi Danija Olma, daleko najboljeg igrača Dinama koji trenutno vrijedi čak 30 milijuna eura. Naravno, Modri su ovdje napravili sjajan potez jer nikad nije netko u povijesti HNL-a toliko vrijedio.

I tu dolazi Pjaca kao glavni akter ove priče. Juve bi pustio Pjacu na posudbu u Dinamo, a zauzvrat bi dobili prednost oko Olma, uz naravno jedan dobar popust iako Juventusu nije problem platiti golemi novac za novog igrača.

Što mislite, treba li Dinamo prodati Olma u Juventus kako bi zauzvrat dobili Pjacu?

GOTOVO: BARCELONA JE DANAS SLUŽBENO OTPISALA RAKITIĆA. IZABRAO JE KLUB U KOJI ŽELI OTIĆI

MA O ČEMU OVAJ PRIČA? Slovački izbornik nasmijao izjavom poslije utakmice!

MA O ČEMU OVAJ PRIČA? SLOVAČKI IZBORNIK NASMIJAO IZJAVOM POSLIJE UTAKMICE!

Komentari

komentara

« Povratak