Ma kakvo zasićenje i traženje novih izazova!? Otkriveni stvarni razlozi Zidaneovog napuštanja madridskog Reala!

FOTO:

Zinedine Zidane prošli je tjedan iznenadio cjelokupnu javnost konferencijom na kojoj je objavio da odlazi s klupe madridskog Reala.

Pravi razlog odlaska?

Ostavka Zidane na mjesto trenera najtrofejnijeg europskog kluba ni nekoliko dana nakon ne prestaje intrigirati javnost. Kako to obično biva u ovakvim slučajevima, sama ostavka za sobom povlači niz posljedica, a javnost se nerijetko pita o pravim uzrocima. Francuz je svoj odlazak objasnio zasićenjem i potrebom za novim izazovima no, čini se, postoje još neki uzroci.

Nekolicina europskih medija ovih dana prenosi vijest kako je Zidaneova ostavka rezultat neslaganja s upravom kluba. Ljubav je navodno pukla zbog planova za ljetni prijelazni rok. Naime, Zidane je pod svaku cijenu želio Edena Hazarda iz Chelseaja, dok je predsjednik kao prioritet imao kupovinu novog vratara. Točnije, Davida de Gee. Štoviše, Francuz je uvjeravao predsjednika Pereza kako jamči za Keylora Navasa i njegove pozicije prvog golmana. S obzirom da s upravom nikako nije mogao naći zajednički jezik Zidane je napustio sastanak i već idući dan sazvao press konferenciju na kojoj je javno obznanio svoju odluku.

Osim toga, veliku je ulogu sigurno odigralo i ponuđenih 200 milijuna eura, koliko je Zidaneu ponudio katarski nogometni savez za četiri godine vođenja njihove reprezentacije.

SERGIO RAMOS KAKVOG NISTE VIDJELI: Pogledajte oštru poruku kapetana Reala!

Komentari

komentara

« Povratak