MA NA ČEMU SI TI, MAJSTORE? Engleski vratar Pickford će vas nasmijati s ovom nebuloznom izjavom!

FOTO:

Sutra točno u 15:00 započet će još jedan veliki okršaj između Engleske i Hrvatske. Prvi susret završio je remijem bez pogodaka na Rujevici, a sada ćemo vidjeti puni Wembley. Nekoliko igrača odradilo je zanimljive intervjue, a mi ćemo prenijeti onaj koji je napravio Jordan Pickford, prvi vratar Engleza.

Ovaj 24-godišnji vratar odmah je naglasio kako je u momčadi odlična atmosfera:

“Remizirali smo s Hrvatskom u prvoj utakmici ovog natjecanja, ali tada nije bilo navijača i to je sasvim drugačija atmosfera. Mislim da ćemo u nedjelju imati brojnu podršku naših navijača i da će to biti dobra utakmica”, rekao je vratar Evertona nakon što je Engleska porazila SAD s 3:0 u prijateljskoj utakmici na Wembleyju.

A onda je izjavio jednu vrlo čudnu rečenicu:

“Ako pobijedimo, idemo dalje i ono što se dogodilo u Rusiji odlazi u povijesti!”, rekao je pomalo arogantno vratar Evertona. Za kraj je dodao još jednu optimističnu najavu:

“Imamo dobre igrače, imamo tri nova momka koji su debitirali. Hrvatska je među 10 najboljih na svijetu i neće nam biti lako, ali detaljno ćemo ih proučiti i napraviti domaću zadaću, a potom i naporno trenirati kako bi sve funkcioniralo savršeno i nadati se samo pobjedi”, dodaje Pickford.

NETRPELJIVOST JE SVE OČITIJA: NEYMAR I CAVANI SE (PONOVNO) SUKOBILI I TO NA PRIJATELJSKOJ UTAKMICI!

LIGA NACIJA: Nizozemci slomili svjetske prvake, Njemačka pada u Ligu B!

 

Komentari

komentara

« Povratak