MAJER PRED TRANSFEROM KARIJERE: Otkriveno koliko Renees traži za Hrvata!

FOTO:

Francuski Rennes je nedavno slavio u prvenstvu protiv PSG-a 1:0, a igračem utakmice proglašen je naš Lovro Majer.

Odmah nakon te utakmice krenule su transfer špekulacije kako je hrvatski reprezentativac na izlaznim vratima Rennesa. Naime, Francuzi pišu da se Majerov menadžer sastao s Luisom Camposom, sportskim direktorom PSG-a. Portugalac Campos je najodgovorniji za slaganje PSG-ove momčadi i transfere, a trener Christophe Galtier nije do kraja zadovoljan učinkom sadašnjih veznjaka.

O Majeru je posljednjih dana pisao i francuski sportski portal Jeunes Footeux koji tvrdi da ga prate skauti Manchester Uniteda i Tottenhama. “Trener Bruno Genesio ga još uvijek ne vidi kao nepobitnog člana prvog sastava”, pisao je francuski portal i dodaje:

“Rennesov strateg očekuje od Majera da se nametne kao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Europi. Manchester United i Tottenham to razumiju. U engleskim klubovima uvjereni su da je Majer dostojan nasljednik Luke Modrića i zato su poslali svoje skaute.”

Nakon Francuza javili su se i Španjolci pa tako El Nacional tvrdi da su za Majera zainteresirani Real i Atletico Madrid, ali i da je Rennes odlučio kako je odšteta ispod koje neće pričati sa zainteresiranim klubovima 56 milijuna eura.

Ove napise katalonskog medija potvrdio je i turski novinar Ekrem Konur, poznati stručnjak za transfere. Kad bi se Majer prodao za taj iznos, postao bi najskuplji hrvatski igrač u povijesti. Rekord zasad drži Mateo Kovačić koji je plaćen 45 milijuna eura kad je Real zamijenio Chelseajem.

Komentari

komentara

« Povratak