MAJSTORE, ŠTO JE S GLAVOM? Novi biser iz Srbije: Došao iz regije s preko 100 mrtvih od korone i brije po Beogradu

FOTO:

Nakon Luke Jovića, još jedan nogometaš šokirao je Srbiju svojim po život opasnim ponašanjem u jeku pandemije koronavirusa. Nikola Ninković (25), bivši nogometaš Partizana koji posljednje četiri godine igra u Italiji, oglušio se na molbe srpskih vlasti državljanima te zemlje u državama koje su osobito pogođene koronavirusom da ne dolaze u Srbiju kako ne bi došlo do daljnjeg širenja tog virusa, prenosi index.hr.

Nakon što je napravio suprotno od molbe svoje domovine te privatnim avionom došao u Beograd iz Ascolija u regiji Marche, u kojoj su samo jučer od korone umrle 23, a od početka haranja virusa u toj zemlji ukupno 114 osoba, Ninković je prekršio i srpski zakon o obaveznoj izolaciji. I to po dolasku u Srbiju iz zemlje s preko 35 tisuća oboljelih i preko tri tisuće umrlih od korone.

Po dolasku u državu u kojoj zbog epidemije korone vlada izvanredno stanje Ninković je umjesto u dvotjednu samoizolaciju otišao u beogradski bogati noćni život. Posljednjih dana viđen je u više poznatih tamošnjih kafića i restorana.

Zbog toga je poput Jovića dobio kaznenu prijavu te mu, kao i slavnom sunarodnjaku iz Reala, prijeti zatvor.

Komentari

komentara

« Povratak