MAKLJAŽA U TUNELU NAKON UTAKMICE: Vrsaljko jedan od glavnih aktera!

FOTO:

Manchester City sinoće se plasirao se u polufinale Lige prvaka, nakon što je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka s Atletico Madridom odigrao 0:0.

Utakmica puna tenzija

Sinoćnja utakmica između Manchester Citya i Atletico Madrida bila je prepuna tenzija. S jedne strane engleska je momčad činila sve ne bi li zadržavala vrijeme, što je domaće činilo jako nervoznima. Utakmicu je obilježilo i nekoliko vrlo ružnih startova igrača Ateletica. U samom finišu utakmice nervozni Felipe je bez ikakvog razloga odlučio udariti Fodena dok je ovaj ležio na podu. To je izazvalo masovna naguravanja igrača, i festivalom žutih kartona.

Tenzije se nisu smirile ni nakon utakmice. Pojavio se video koji pokazuje situaciju u tunelu. Na njemu se vide nova naguravanja, ali i Šime Vrsaljko, totalno van kontrole. Snimka pokazuje Savića u ponovnoj svađi s igračima Cityja, a potom i Vrsaljka, koji prvo bocom gađao nekog od članova Cityja, a potom se pokušava i fiziči obračunati. Nakon što su ga suigrači nekako zaustavili Vrsaljko je pljunuo u pravcu igrača i članova Manchester Cityja što su kamere jasno snimile.

Španjolski mediji pišu kako se u sve morala uključiti i policija.

Komentari

komentara

« Povratak