MAKSIMIR BOLJI IZBOR: Veliki hrvatski talent odabrao Dinamo ispred Hajduka!

FOTO:

Propala je Hajdukova misija povratka velikog talenta na Poljud. Mladi Dino Kegalj izabrao je ostanak u Dinamu te potpisao stipendijski ugovor s Modrima, javljaju Sportske novosti. Nedavno se pojavila informacija da Bijeli žele vratiti talentiranog veznjaka rođenog 2005. godine jer mu ugovor u Maksimiru istječe u lipnju.

Međutim, U-15 član Vatrenih je izabrao ostanak u Zagrebu gdje je došao prije tri godine upravo iz velikog rivala Hajduka. Karijeru je počeo u niželigašu Mosoru odakle je prešao u Hajduk gdje se zadržao četiri godine. Stručnjaci su procijenili da se radi o ponajboljem igraču njegove generacije, potvrdio je sva očekivanja te izrastao u vođu mladih nada hrvatskog prvaka.

Od slijedeće sezone prelazi u kategoriju kadeta, dosada je upisao tri nastupa za U-15 selekciju Hrvatske, za njegove usluge zainteresiran je bio i Osijek. Nakon produljenja ugovora rekao je:

“Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama. Ovdje sam tri godine, stekao sam prijatelje i lijepo mi je živjeti u ovom okruženju. Sada je na meni da opravdam povjerenje te jednoga dana zaigram za prvu momčad Dinama.” – izjavio je mladi Dino.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

KATASTROFALNE VIJESTI: Dinamo zbog očajnog stadiona u velikim problemima!?

Komentari

komentara

« Povratak