Maksimirski istok mijenja izgled za Ligu prvaka. UEFA dala Dinamu posebnu zabranu

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Nogometaši zagrebačkog Dinama i RB Salzburga odradili su posljednji trening na stadionu Maksimir uoči ogleda 4. kola skupine E Lige prvaka (utorak, 21 sat). Nakon tri kola RB Salzburg vodi na ljestvici skupine s pet bodova, Chelsea i Milan imaju po četiri boda, dok je Dinamo na začelju s tri boda.

Uoči utakmice iz Dinama su poslali priopćenje oko brendinga istočne tribine koja nije u funkciji nakon potresa 2020. godine. UEFA je hrvatskom prvaku naredila uklanjanje brendinga Dinamovog grba i Zaklade Nema predaje.

“Za vrijeme odigravanja preostalih domaćih utakmica UEFA Lige prvaka do kraja prvog dijela sezone, odnosno za utakmice 4. i 5. kola skupine E protiv Salzburga i Milana na stadionu Maksimir, GNK Dinamo dobio je zahtjev od strane UEFA-e za uklanjanje brendinga Dinamovog grba i Zaklade Nema predaje s tribine istok, zbog smjernica brendinga Lige prvaka.

Podsjetimo, klub je odlučio postaviti brending Dinama i zaklade na tribini istok koja je nakon potresa zatvorena za gledatelje kako bi barem na taj način vizualno uljepšao jednu od tribina stadiona. Također, klub je imao suglasnost UEFA-e za Europa ligu, dok za Ligu prvaka nažalost prema dostavljenom zahtjevu bannere mora ukloniti”, objavio je Dinamo.

Kapacitet Maksimira bez istoka za utakmicu Dinama i Salzburga je 23.750 gledatelja. Gostujućih navijača stiže 480.

Komentari

komentara

« Povratak