MALO SKROMNOSTI NE BI ŠKODILO: Imam osjećaj da sam jedan od najboljih, ali novinari rade protiv mene!

FOTO:

Za svakog je igrača od presudne važnosti da ima dovoljno samopouzdanja i svijesti o vlastitoj vrijednosti. Nekima ipak, ne bi škodilo ni malo skromnosti.

Jedan od najboljih?

Vratar Real Madrida, Thibaut Courtois, žestoko se okomio na španjolske novinare jer smatra da namjerno pišu o njemu loše stvari, iako je jedan od najboljih.

Belgijski vratar je došao u Real prošlo ljeto iz Chelsea, za 40 milijuna eura. Bivši treneri Reala Julen Lopetegui i Santiago Solari uglavnom su mu davali prednost, ispred Keylora Navasa. Ipak, ostaje dojam da se i dalje baš ne snalazi najbolje u novom klubu, zbog čega je često među najgore ocijenjenim igračima u španjolskim sportskim medijima. Čini se kako ga sve to poprilično ljuti…

„Imam osjećaj da sam jedan od najboljih, a usprkos tome, španjolski novinari rade protiv mene. Žele me pokopati!“, kazao je Courtois na pressici prigodom reprezentativnog okupljanja pa zaključio:

„Osjećam se vrlo snažno, ali i smireno jer dobro treniram, a dobro i branim.“

Za razliku od prethodnih trenera, Zinedine Zidane ga je izbacio iz prve momčadi već na svojoj prvoj utakmici nakon povratka u Real.

Čini se kako se loša forma iz Reala prenijela i na reprezentaciju Belgije. Courtois je u četvrtak doslovce dodao loptu Denisu Čeriševu i poklonio Rusiji gol za 1:1 na startu kvalifikacija za Euro 2020. godine. Srećom, Belgija je na kraju pobijedila s 3-1.

IZNENAĐENJE IZ LONDONA: Klupska legenda preuzima momčad Chelsea?!

Komentari

komentara

« Povratak