MAMA BAŠ I NE ZNA: Cristianova majka se osramotila nevjerojatnom objavom!

FOTO:

Obitelj Cristiana Ronalda sigurno je ponosna na svog člana obitelji. Portugalac je praktički u igračkim danima postao prava legenda u nogometu. No, mama Ronaldo ovog puta se itekako osramotila zbog posljednje objave.

U obitelji posebno mama i sestra vole često dati do znanja kako se prati nogomet, ali glavna žena u obitelji baš se nije proslavila posljednjom objavom. Štoviše, postala je predmet sprdnje.

Naime, Dolores Aveiro ponosno je objavila tuđi citat putem Twittera kako bi se naklonina sjajnoj sezoni svog sina. No, ta objava je totalna glupost! Mama je citirala objavu na kojoj je pisalo da je “ponosna na sina koji je spasio Juventus od ispadanja i donio im prvu ligašku titulu nakon 20 godina posta”.

Mama Ronaldo ipak nije upoznata s činjenicom da Juventus gazi i gazi talijanskim nogometom gotovo cijeli jedno desetljeće.

No, Dolores barem ne ulazi u nogometne analize za razliku od Cristianove sestre koja je otvoreno kritizirala našeg Modrića prilikom sasvim zasluženog osvajanja Zlatne lopte.

NEMA PREDAJE ZA LOVRENA: „LIVERPOOL JE JEDINSTVEN, POKAZAT ĆEMO DA MOŽEMO OSTVARITI JEDAN OD NAJVEĆIH POVRATAKA!“

Komentari

komentara

« Povratak