Mandžukićev agent otkriva kako je Allegri utjecao na Mariove sjajne igre u Rusiji!

FOTO:

Rijetko viđeno zalaganje i borbenost za crno-bijeli dres, Marija Mandžukića su pretvorili u jednog od miljenika navijača Juventusa.

Obostrana ljubav

Mario Mandžukić u protekle se tri sezone pretvorio u miljenika navijača torinskog Juventusa. Svojim zalaganjem i maksimalnom predanošću zaslužio je nadimak ratnika, a njegov agent Ivan Cvjetković otkriva kako je obožavanje obostrano.

„Kad je stigao u Torino Mario je bio ponosan što će obući dres Juventusa, ali je klub vjerojatno smatrao tek samo jednim korakom u njegovoj karijeri. U protekle tri godine doslovce se zaljubio u Juventus. Klub, ali i njegove navijače. Možda je još samo u Bayernu bio toliko voljen.”, kazao je agent Cvjetković.

Mandžukićev zastupnik otkriva i kako Mario i trener Allegri imaju poseban odnos. Uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, Allegri je Mandžukiću zagarantirao mjesto u momčadi što je zasigurno utjecalo na samopouzdanje našeg napadača:

„Jako je povezan s trenerom Massimilianom Allegrijem, a reći ću i da Juventusov trener ima zasluge u tome da je hrvatska reprezentacija stigla do finala Svjetskog prvenstva. Prije nego što je Mario krenuo Allegri ga je nazvao i rekao mu: ‘Ne slušaj nikakve glasine. Razgovarao sam s Upravom i rekao im da si za mene ti nezamjenjiv’. Ukazano povjerenje ga je galvaniziralo i nesumnjivo motiviralo za nastup u Rusiji.”

OTKRIVENO NOVO PRAVILO: Hrvatskoj prijeti da ne bude nositelj u kvalifikacijama za EP!

Komentari

komentara

« Povratak