Manždo osvojio Talijane: Pogledajte što kažu za njegovu igru!

FOTO: Getty

Juventus je u nedjelju upisao novu prvenstvenu pobjedu. Stara dama je s 2:0 dobila Sassuolo, a iako nije bio ni strijelac ni asistent, ponovno je briljirao Mario Mandžukić. Massimiliano Allegri od nedavno koristi formaciju 4-2-3-1, a upravo je hrvatski napadač najveći dobitnik nove Juventusove vizije. Slažu se s tim i talijanski mediji, a posebno je Mandžu nahvalila ugledna Gazzetta dello Sport.

Mandžo oduševio sve

“Prije sedam dana rođen je novi Juventus, koji je nastavio s pobjedama u prvenstvu (Lazio, Sassuolo) i kupu (Milan), a tajna njegovog uspjeha je Mario Mandžukić, najkorisniji igrač Juventusa. Njegova pluća omogućavaju mu da pokriva cijeli teren, a visina da pobjeđuje u svim duelima. To je posebno bitno na novoj poziciji na krilu, gdje ga čuvaju bekovi, koji su u pravilu niži od njega. Ali, Mandžukić nije samo sirova snaga, itekako zna s loptom, što je pokazao kada je petom krasno proigrao Sandra za prvi gol protiv Sassuola,” piše Gazzetta.

A u međuvremenu se oglasio i sam Mandžukić kojeg često hvale najviše zbog borbenosti na terenu. Njegova je poruka oduševila navijače stare dame.

“Ne pokušavaj biti najbolji u momčadi, pokušavaj biti najbolji za momčad”, napisao je Mandžukić na Instagramu uz fotografiju slavlja s utakmice.

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak