Marca: Ako Juventus bude prodavao Ronalda, postoje samo dva kluba u koja može otići

FOTO:

Pandemija koronavirusa znatno će poremetiti planove europskih klubova, a imuni na velika odricanja neće biti ni velikani. Već je poznato predviđanje kako idućih nekoliko sezona neće biti velikih transferod 100 ili više milijuna eura dok se financijska slika ne popravi. Cristiano bi mogao promijeniti klub…

O mogućim rezovima, možda i drastičnim, razmišljat će i talijanski prvak Juventus čiji su se igrači do kraja sezone odrekli svoje zarade i tako uštedjeli klubu 90 milijuna eura.

NAPUŠTA ANFIELD: DEJAN LOVREN ODLAZI U REDOVE KLUBA KOJI SE BORI ZA NASLOV PRVAKA SERIE A!

To je prvi korak pomaganju klubu pri održavanju stabilnosti dok bi drugi mogao biti, pišu Španjolci, prodaja Cristiana Ronalda. Portugalska ikona ima ugovor do ljeta 2022. i zarađuje 31 milijun eura neto po sezoni. Klub to košta 54 milijuna eura bruto, što je i za klub gabarita Juventusa previše.

Španjolci su naveli tri opcije oko Ronaldove budućnosti u Juventusu, a Marca je već počela razmatrati kamo bi 35-godišnji ofenzivac mogao otići.

Opcije su PSG i Manchester United. Francuzima novac nije problem, posebno ako ostanu bez Neymara ili Kyliana Mbappéa koje traže Barcelona, odnosno Real Madrid.

Komentari

komentara

« Povratak