MARCA OBJAVILA EKSKLUZIVU: Cristiano Ronaldo ima novi klub!

FOTO:

Portugalski velikan, Cristiano Ronaldo, ostao je bez kluba 22. studenog nakon što je Manchester United odlučio raskinuti ugovor.

CR je samo nekoliko dana prije raskida dao kontroverzni intervju za jednog poznatog novinara u kojem je otvoreno kritizirao Manchester United. Naravno, klubu se to nije svidjelo pa je pokrenut postupak oko raskida ugovora koji se potom i dogodio.

No, vjeruje se kako CR neće dugo biti bez kluba. Naime, Marca je danas lansirala pravu ekskluzivu pa će tako od prvog siječnja Cristiano Ronaldo postati novi igrač Al Nassra, kluba osnovanog 1965. godine, koji se natječe u prvenstvu Saudijske Arabije.

Prema pisanju Marce, Ronaldo bi trebao imati ugovor koji će se kretati oko 200 milijuna eura po sezoni. Dakako, u pitanju je rekordna plaća za nogometaše, puno veća od onih koje imaju, primjerice, Lionel Messi (75 milijuna eura) ili Neymar (70 milijuna eura) u Paris Saint-Germainu.

Al-Nassr je osvojio devet saudijskih prvenstava, a njegov rival Al-Hilla također se povezivao s Ronaldom, kao i Newcastle i Inter Miami. Ronaldo trenutno s Portugalom igra svoje posljednje Svjetsko prvenstvo.

Komentari

komentara

« Povratak