MARCA OBJAVILA: Ovo je 30 najplaćenijih nogometaša današnjice!

FOTO:

Španjolska Marca danas je objavila popis 30 najplaćenijih nogometaša današnjice. Neka imena u samom vrhu su veliko iznenađenje.

Vrtoglave svote

Španjolska Marca danas je objavila imena tridesetorice najplaćenijih nogometaša današnjice. Uvjerljivo najplaćeniji je Neymar koji PSG na godišnjem nivou košta 48.996.000 eura, dok je Lionel Messi na drugom mjestu. Argentinčeva bruto plaća iznosi 40.5 milijuna, s tim da će Argentinac dobiti bonus od 30 milijuna eura bonusa „za lojalnosti”, kada završi ljetni prijelazni rok.

Najveće iznenađenje je treće mjesto na kojem se nalazi Gareth Bale s 34 milijuna eura. S obzirom da ove sezone gotovo i nije igrao, ne čudi da ga se opisuje riječima “najveći nogometni parazit”.

Cristiano Ronaldo iz Manchester Uniteda je četvrti s bruto plaćom od 31.650 milijuna eura, a Antoine Griezmann (Atletico Madrid) i Eden Hazard (Real Madrid) imaju bruto plaće od 30 milijuna.

U top 10 još ulaze i Kylian Mbappe (26.4 milijuna ), Kevin De Bruyne (24.7 milijuna), Karim Benzema (24 milijuna) te David De Gea (23 milijuna). Zanimljivo, Luka Modrić je jedini Hrvat na listi, a nalazi se na diobi 17. mjesta, s 20 milijuna eura.

Ovo je cijela lista (Izvor: Marca):

Komentari

komentara

« Povratak