MARCA OBJAVILA VELIKU VIJEST: Evo gdje će Luka Modrić nastaviti karijeru!

FOTO:

Hrvatski velikan i član Real Madrida, Luka Modrić, imao je nekoliko opcija tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali se ipak odlučio na ostanak u Madridu.

Međutim, Luka nije očekivao kako će tako brzo pasti među rezervne opcije pod palicom trenera Carla Ancelottija. Vezni red ‘Kraljeva’ nakrcan je fantastičnim imenima pa je posve logično kako trener to mora znati dobro rotirati tijekom sezone.

No, ako se pita Marca, onda je jasno kako Luka igra posljednju sezonu kao igrač Real Madrida: “U Real Madridu smatraju da Hrvat igra svoju posljednju sezonu u klubu, ali vjeruju u njegov nogomet, ali i hrabrost. Saudijska Arabija ga čeka”, kratko i jasno piše Marca.

Dakle, najčitaniji sportski list u Španjolskoj i dalje otpisuje drugog najstarijeg nogometaša u povijesti Reala i smatra da se bliži kraj njegovoj epizodi u “kraljevskom klubu”.

S druge strane, uvjereni su da će klub produžiti ugovor s Tonijem Kroosom. “Kroos će ponovno imati svoju riječ, mnogi u klubu vjeruju da će odigrati još jednu sezonu u Realu. Štoviše, nastavi li igrati na ovoj razini, nitko ne sumnja u to, ali sve ovisi samo i isključivo o tome. S Ancelottijem na klupi, sve će biti lakše.”

Za tiket dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak