MARCA OTKRILA: Evo zašto Barcelona ne može dovesti Brozovića!

FOTO:

Barcelona treba nove igrače, ali u zimskom prijelaznom roku neće nikoga dovesti, piše Marca. Katalonski klub na popisu ima niz igrača koje je želio dovesti i na koje je računao, ali neki od njih su našli nove klubove, a ostale si Barcelona jednostavno ne može priuštiti.

“Barca se razišla s Memphisom Depayom i Gerardom Piqueom, čijim je odlascima oslobođeno između 15 i 20 milijuna eura u budžetu. No to nije dovoljno da bi klub u okvirima financijskog fair playa nekoga mogao dovesti pa na Nou Campu ove zime neće biti prinova”, piše Marca i nastavlja:

“Barca je pokušavala na sve načine nekoga dovesti, ali nije uspjela. Xavi je jako želio Marcela Brozovića, ali su igrač i njegova plaća u paketu bili preskupi pa je taj posao propao. Napadač Goncalo Guedes je želio u Barcelonu, ali je odabrao Benficu jer nije bio siguran što će biti s Barcom.”

Sportski direktor Mateu Alemany odustao je od potrage načina kako da dovede nove igrače pa Marca tvrdi da Barci prioritet postaju novi ugovori za ključne igrače u budućnosti, a to su Gavi, Balde, Araujo i Inaki Pena.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak