MARCA PIŠE: Real našao Modrićevog nasljednika uz astronomsku transfer odštetu!

FOTO:

Španjolska Marca tvrdi da je Florentino Perez našao zamjenu Luki Modriću u njegovom bivšem klubu. Radi se o sjajnom danskom playmakeru, Cristianu Eriksenu, koji nastupa trenutno za engleski Tottenham.

I u prošlosti su Kraljevi znali trgovati sa klubom iz sjevernog Londona, ali predsjednik Daniel Levy se pokazao kao tvrd pregovarač i svaki puta ih je dobrano oderao za novce. Sjetimo se samo Garetha Balea i trakavice sa Lukom.

Modrić se navodno posvađao sa kapetanom Ramosom, svoje najbolje godine je dao Realu, Inter ga mami s još većom ponudom i njegova tri sunarodnjaka u svlačionici. Dobra je ideja Realova predsjednika da dovede Eriksena, ali postoji jedan problem.

Levy traži rekordnu odštetu od čak 250 milijuna eura, 38 milijuna više nego što je koštao Neymar pri transferu u PSG, što je danas najskuplji transfer ikada.

Također, postoji još jedna bolja i puno jeftinija opcija za europske prvake, Dancu ističe ugovor 2020. godine i tada bi ga mogli dovesti kao slobodnog igrača. No, ukoliko produži ugovor sa Spursima, bit će tu još svega…

VULIĆ NASTAVLJA S NAPADIMA: ‘U HAJDUKU SE NALAZE DINAMOVI…’

PRAVA LUDNICA: Liverpool ispada iz Lige prvaka? Evo što im treba za prolazak!

Komentari

komentara

« Povratak