Marca tvrdi: “Modrić je očitao lekciju Ronaldu!”

FOTO:

Gospodskim ponašanjem, dolaskom na dodjelu Zlatne lopte, predavanjem iste nasljedniku Lionelu Messiju te posebno porukom kojom je popratio predaju nagrade Luka Modrić oduševio je nogometni svijet. (index.hr)

Marca, najčitaniji španjolski dnevni list, hvali Realovog playmakera u tekstu naslovljenom “Modrić je na Zlatnoj lopti oduševio porukom Messiju i očitao lekciju onima koji se ne pojavljuju na ovoj svečanosti kada ne osvoje nagradu”.

Jasno je na koga se to odnosi. Ni Cristiano Ronaldo ni Leo Messi nisu se prošle godine udostojili pojaviti na ceremoniji u Parizu kada je Modrić na jednu godinu prekinuo desetljeće “strahovlade” argentinskog i portugalskog velikana. Ronaldo ni jučer nije došao na dodjelu nagrade jer je znao da je nije osvojio.

“Messi i Ronaldo, ugledajte se na Modrića”

Modrić je pak ove godine posramio obojicu, ali i u očima svjetske nogometne javnosti postao još veći svojim dolaskom na gala večer France Footballa, piše Marca i navodi njegove izjave, ističući onu o Ronaldu:

“Messi je impresivan, jedan od najboljih svih vremena. Skidam mu kapu i divim mu se zbog svega što je napravio.”

“Nedolazak Cristiana Ronalda na svečanost? Mogu govoriti samo o sebi. Drago mi je da sam došao i mislim da je u nogometu jedna od osnovnih stvari pokazivanje poštovanja. I to kada ne pobijediš ili ne osvojiš trofej. Tada posebno trebaš biti na ceremoniji iz poštovanja prema onome tko je uspio. Ovo je noć u kojoj slavimo nogomet. Zato sam ja tu.”

“Predlažem da ovo postane tradicija: da prošlogodišnji osvajač nagrade trofej predaje svom nasljedniku.”

SLAŽETE LI SE? EVO ŠTO SRPSKI MEDIJI KAŽU O SKUPINI S HRVATSKOM I ENGLESKOM!

Potpuni poredak u utrci za Zlatnu loptu. Na listi i jedan nogometaš iz regije

Komentari

komentara

« Povratak