Marijan Pušnik sa stilom spustio komentatoru Jeličiću

FOTO:

Uoči utakmice s Interom, koja će biti specifična i zbog praznog sjevera, trener Hajduka Marijan Pušnik zadovoljan je jer su mu gotovo svi igrači zdravi i konkuriraju za momčad.

Kakvo je stanje u momčadi?

– Osim Ismajlija, koji i dalje trenira bez lopte, ostali su na raspolaganju. Dugo nismo imali takav izbor, sada su slatke brige, momci su radili dobro, bilo je puno entuzijazma, energije, tako da se nadam da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti – rekao je Slovenac na konferenciji za novinare.

Osjeti se u zraku da je derbi s Dinamom, odmah se svi igrači oporave i žele igrati?

– Vjerojatno je i to u pitanju, ali i naša zdravstvena i kineziološka služba rade dobar posao. Više bi me radovalo da se svi bore da igraju i protiv Slavena, Cibalije, Intera, Splita… To bi bilo jako dobro.

Jesu li Vlašić i Ohandza bliže početnoj postavi?

– Danas je još jedan trening, na žalost nevrijeme je, teren je pod vodom, vidjet ćemo nakon njega što i kako. Tu su i Tudor, i Said, i Erceg, i Futács, konkurencija je velika.

Nakon prvog susreta s Interom 0-0 rekli ste da vam nedostaju ta dva boda. Novi kiks bio bi jako loš.

– Mi u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu. Iako su oni odmah iza nas, mi bismo tu utakmicu morali pobijediti.

Kako ste doživjeli analizu Márka Futácsa u emisiji Stadion? (Mađar je, naime, u jednoj akciji utakmice protiv Lokomotive došao po loptu duboko u polovicu Hajduka i u protivničkoj polovici više nije imao snage pratiti suigrače, što je istaknuo Joško Jeličić, op.a.).

– Čuo sam da se priča o tome pa sam i pogledao. Nogomet je zanimljiv jer ima svako svoje stajalište. Ja sam u toj akciji vidio da je on pratio svog igrača i oduzeo loptu nakon 40 metara sprinta. Normalno je da odmori nakon toga. Smiješno je što neki traže dlaku u jajetu kad je Hajduk u pitanju. Prije su govorili da je Futács ‘drvo koje ne trči’, a sad kad trči, sad mu zamjeraju nešto drugo. Mi znamo što i kako radimo, a danas je demokracija i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ako nekome smeta, neka mu smeta.

Kritiziraju vas da se sve svodi na napucavanje lopte na Futácsa pa što bude.

– Zar su duge lopte zabranjene? On ima skoro dva metra i 90 kila. Možda ne djeluje tako, ali on je brz, vidjeli ste u Rijeci kako je dao gol. Ponekad sam i ja razočaran jer se previše diže lopta na njega, a imamo igrače poput Ercega, Vlašića, Hamze… Naša se igra ne svodi na nabijanje lopte.

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak