MARKO ROG OTVORENO: “Strašno mi je žao….”

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Marko Rog, imao je dvoboj za brzi zaborav protiv Portugala. Bivši igrač Splita i Dinama u 51. minuti utakmice dobio je drugi žuti karton i tako dodatno otežao situaciju suigračima. Marko je odradio intervju za Sportske novosti u kojem je progovorio o kobnoj utakmici.

“Obično je odgovor uvijek isti jer nogomet je kolektivna igra i naravno da je najvažniji konačan ishod. Šteta što smo izgubili, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, sitnice su presudile te odvele rezultat na njihovu stranu. Jedna od njih bio je i moj crveni karton zbog kojeg mi je jako žao. Znao sam da imam žuti i da moram biti oprezan, ali jednostavno se dogodilo u trenutku. Ipak, ostali smo u elitnoj skupini Lige nacija, tako da taj poraz na kraju nije bio tako težak i skup.”, rekao je nogometaš Cagliarija, koji potom objašnjava što za njega znači igrati za Vatrene:

“Svaki put kada dobijem poziv u reprezentaciju za mene je to sve. Uvjeren sam da je tako svakome. Nema boljeg od toga, to je sam vrh i golema čast. Naravno da sam jako sretan što sam počeo dvije utakmice i uvjeren sam da mogu samo još bolje.”

Treba istaknuti kako je Rog prvi put u reprezentaciji igrao kao defenzivni veznjak. Do drugog žutog odradio je sasvim korektan posao.

 

Komentari

komentara

« Povratak