MARTIN BATURINA NA PRAGU VELIKOG TRANSFERA: Talijanski velikan spreman iskrcati preko 15 milijuna eura!?

FOTO:

21-godišnji Martin Baturina pokazao je svu raskoš svog talenta ovog proljeća. Modri su, unatoč vrlo turbulentnoj sezoni, ipak došli do dvostruke titule.

Jedan od ključnih igrača bio je upravo rođeni Splićanin koji je odigrao nestvarnih 50 utakmica u svim natjecanjima ove sezone. Postigao je sedam pogodaka te devet asistencija što je opet privuklo mnoge ugledne europske klubove. A interes je zaista golem.

Sada pak talijanski mediji pišu kako je veliki Lazio opet obnovio interes za Baturinu! Špekulira se kako Lazio bez problema može uplatiti oko 15 milijuna eura na ime odštete, ali ključnu ulogu u tome ima hrvatski trener Igor Tudor koji još uvijek ne zna hoće li nastaviti s Lazijom.

Jasno je isto tako da Rimljanima treba ozbiljna opcija u ofanzivnom dijelu veznog reda pa je veliki Dinamov talentu ozbiljnoj kombinaciji za transfer.

Martin Baturina trenutno vrijedi 18 milijuna eura, a nije isključeno da mu cijena ode i gore jer će se uskoro ažurirati cijene u HNL-u. Također dodajmo kako se našao na popisu igrača za Europsko prvenstvo koje će se igrati ovog ljeta u Njemačkoj. Vatreni su u skupini sa Albanijom, Italijom i Španjolskom.

Komentari

komentara

« Povratak