Martinez prati Hajduk na Instagramu. Postoji priča koja ih povezuje

FOTO:

Kontroverzni argentinski vratar Emiliano Martinez izazvao je zgražanje nogometnog svijeta nakon osvajanja Svjetskog prvenstva i nagrade za najboljeg vratara turnira.

Martinez je najprije trofej za najboljeg golmana Svjetskog prvenstva stavio na međunožje i okrenuo se prema tribinama dok ga je jedan od šeika začuđeno gledao.

Zatim je tijekom proslave u Argentini nosio lutku na koju je bilo nalijepljeno lice Kyliana Mbappéa, a ranije je u svlačionici zaustavio slavlje suigrača kako bi održali minutu šutnje za Mbappéa.

Sada se na društvenim mrežama pojavio podatak da Martinez prati Hajduk na Instagramu, a iza toga krije se priča. Naime, u rujnu prošle godine igrala se utakmica Brazila i Argentine koju su brazilske vlasti prekinule jer su četvorica argentinskih nogometaša prekršila covid-protokol.

Nakon te utakmice Emiliano Martinez i Emiliano Buendia iz Brazila su otišli u Split, gdje su tjedan dana proveli u samoizolaciji kako bi izbjegli dvotjednu karantenu u svom klubu Aston Villi. Martinez i Buendia su posjetili Split u društvu Lovre Kalinića, koji je tada bio na posudbi iz Aston Ville u Hajduku.

Komentari

komentara

« Povratak