MASOVNI EGZODUS: Dinamo raskida ugovor s čak 15 igrača!?

FOTO:

Dinamo Zagreb okončao je još jednu sezonu osvajanjem domaćeg prvenstva pa ćemo tako Modre opet gledati u novom pohodu na Ligu prvaka. Baš kao i prošlog ljeta klub iz Maksimira će svoju europsku avanturu započeti u drugom pretkolu Lige prvaka.

No, prije toga će se sigurno napraviti neke promjene u svlačionici. Tu se naravno odnosi i na famozne odlaske pa su tako u prvom redu za transfere kapetan Dominik Livaković, Bruni Petković i Josip Šutalo. Naravno, pred odlascima su i neki igrači koji su ove sezone bili na posudbama.

Naime, kako pišu Sportske novosti, Dinamo će s mnogim igračima jednostavno raskinuti ugovor! Transfermarkt kaže kako je Dinamo na posudbama ove sezone imao čak 25 igrača, a razlog leži u tome što više nema druge momčadi gdje bi većina sigurno igrala. Na te posuđene igrače potrošilo se prošle sezone 3,8 milijuna eura, u plavom domu drže da je to previše i da se tome mora stati na kraj. Koga će od posuđenih igrača Bišćan priključiti na početku priprema još se ne zna.

Na posudbama su ove sezone tako bili Duje Čop, Marko Tolić, Ivan Šaranić, Antonio Marin, Deni Jurić, Mahir Emreli, Bartol Barišić, Niko Janković, Danijel Štefulj, Mario Ćuže, Maro Katinić, Stefan Milić, Marko Soldo, Filip Brekalo i mnogi drugi…

Većinu s ove liste većina će prepoznati kao igrače na koje je Dinamo itekako znao potrošiti fine odštete, ali u Dinamu ipak nisu ostavili željeni trag.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak