MBAPPE DOBIO OŠTRO UPOZORENJE OD PSG-A: Evo što ga čeka, ako ne pristane na novi ugovor!

FOTO:

Kylian Mbappe jedna je od ključnih karika u momčadi PSG-a. Kako mu iduće ljeto istječe ugovor s Parižanima, sve se intenzivnije piše o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Mbappe dobio upozorenje

Kylian Mbappe ugovorom je vezan za Paris Saint-Germain još godinu dana. Napadač kluba i francuske reprezentacije ne namjerava u ovom trenutku produljiti vjernost Paris Saint-Germainu i o tome je obavijestio upravu. Nagađa se kako mladi Francuz želi u Real Madrid.

Međutim, francuski mediji danas donose i drugu stranu priče. Naime, PSG se ne želi tek tako odreći igrača za čije su dovođenje iz Monaca izdvojili čak 180 milijuna eura. Uprava je tako na Mbappeovu odluku da više ne žali igrati za PSG reagirala svojevrsnom ucjenom. Mladom reprezentativcu su tako zaprijetili kako će cijelu sezonu provesti na klupi, ukoliko nastavi odbijati njihove ponude.

Mbappe je u protekloj sezoni u 47 nastupa postigao 42 gola. Ipak, s obzirom na svoju moć i igrački kadar, PSG bi si mogao dopustiti i luksuz izostavljanja Mbappea iz momčadi.

Komentari

komentara

« Povratak