MBAPPE IGRA SVOJU ZADNJU SEZONU U PSG-u: “Le Parisien” objavio nove nevjerojatne informacije!

FOTO:

Kako prenosi francuski „Le Parisien“, Kylian Mbappe trenutno igra svoju posljednju sezonu u PSG-u!

Pukla ljubav

Prema novinarima „Le Parisiena“, Kylian Mbappe će definitivno napustiti PSG. Isti izvor tvrdi kako će mu  novi poslodavac gotovo sigurno biti Real Madrid.

„Saga o Kylianu Mbappeu protiv PSG-a nije blizu svog kraja, no scenarij i rezultat su već sada izgledni. Scenarij je vrlo jednostavan: napadač ove zime vjerojatno neće napustiti klub ili su barem šanse za to vrlo male. Međutim, šest mjeseci kasnije ništa ga neće spriječiti da napusti Park prinčeva. Osim ako Paris Saint-Germain neće, ali klub će se tada morati nositi s posljedicama. A one će biti manjak bilo kakve zarade na nogometašu, jer ako Mbappe ostane do 2024., onda će moći otići besplatno.“ pišu novinari “Le Parisiena”.

I “L’Equipe” tvrdi da 23-godišnjak ima posebnu neobaveznu klauzulu u ugovoru. Preciznije, Mbappe je taj koji odlučuje hoće li u PSG-u htjeti igrati do 2025. ili mu ugovor istječe ranije. Ovaj list pak tvrdi kako će se Mbappe Realu pridružiti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru.

Dosta upućenih novinara tvrdi kako je predugovor Mbappea i Reala već potpisan, ili je na neki drugi način Mbappe „rezerviran“ od strane Reala.

Komentari

komentara

« Povratak